Thursday, February 9, 2017

Tyre&Auto Southbourne Group Review: Hvorfor Bil Udstodninger sag



Pa intet tidspunkt i menneskehedens historie har vi haft flere luftvejssygdomme, end da vi begyndte at bruge forbraendingsmotoren ved starten af den industrielle revolution. I dag er forurening i storbyer rundt om i verden har naet ekstreme niveauer. Taenk pa sadanne byer som LA, Mexico, Bangkok og Beijing og man kan forestille sig de tusinder, der kvaeles i rog bortvist fra millioner af koretojer i atmosfaeren.

Med introduktionen af alternative energikilder til at betjene koretojerne, men vi er begyndt at handtere denne voksende trussel mod menneskers sundhed. I mellemtiden er nye har udviklet teknikker til at mindske virkningerne af udstodningsgasser fra forbraendingsmotorer.

En defect udstodning falder motorens kapacitet til at maksimere sin braendende function dermed forringe den kraft og ydeevne. Faktisk er en stor procentdel af en motorens effect gar tabt pa grund af ineffektiv bortskaffe affaldet gasser fra forbraendingsprocessen. Taenk pa en persons bihulebetaendelse, der forhindrer en i at ande ud af kuldioxid fra lungerne. Hvad udvistes lige sa vigtigt som det, vi forstar. Det samme er tilfaeldet med en bil.

Kort sagt, er vi ikke kun forurener atmosfaeren med en defect udstodning system, man naesten braender penge, set ud fra vores lommer, og ind i vores lunger i form af giftige gasser og sort sod. Styre maengden og kvaliteten af udstodningsgasser er hver person har ansvaret for at opretholde et sundt miljo.

No comments:

Post a Comment